ÅKERI KARLSTAD

Transport av olika gods kan ske på olika sätt beroende på godsets art, mängd, vikt och destination. Genom att använda modern teknik och hållbara transportalternativ minskar  vi transportens klimatpåverkan och bidrar till en mer hållbar framtid.

Åkeri Karlstad

Behöver du ett pålitligt åkeri i Karlstad? Då är C.Brunzell AB det självklara valet för dig! Vi är ett erfaret åkeri som erbjuder en rad olika transportlösningar till både privatpersoner och företag i Karlstad och närliggande områden.

Vi har en modern fordonsflotta som består av allt från mindre transportbilar till stora lastbilar, vilket gör att vi kan ta oss an uppdrag av olika storlek och komplexitet. Våra erfarna och kunniga förare ser till att ditt gods transporteras på ett säkert och effektivt sätt, och vi arbetar alltid för att leverera en högkvalitativ transporttjänst till våra kunder.

Vi kan hjälpa till med allt från mindre budtransporter till stora logistiklösningar, och vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov och önskemål. Vi är stolta över att ha byggt upp en stark och pålitlig kundbas i Karlstad och närliggande områden, och vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga service.

Vi erbjuder skräddarsydda transportlösningar för alla dina behov.

Om oss

C.Brunzell AB är känt för sin höga kvalitet, pålitlighet och goda kunskaper. Företaget strävar också efter att minska sin miljöpåverkan genom att använda mer bränsleeffektiva fordon och implementera hållbara transportlösningar.

Sammanfattningsvis erbjuder C.Brunzell AB transporttjänster och logistiklösningar för att möta kundernas behov inom transport och logistik. Företagets höga kvalitet, pålitlighet och hållbarhet gör det till en populär och respekterad aktör inom transportbranschen.

C.Brunzell AB

Tjänster

Transport

01

Företagets transporttjänster inkluderar transport av olika typer av gods och varor, såsom styckegods, pallar, bulkvaror och farligt gods. C.Brunzell AB har också specialiserat sig på temperaturkänsliga transporter. vilket gör det möjligt att transportera känsliga varor som kräver speciell hantering

Schaktning

02

Schaktning är en process inom bygg- och anläggningsbranschen som innebär att man gräver ut och transporterar bort jord och annat material från en given yta. Schaktning kan vara nödvändigt i samband med byggnation av nya vägar, hus, broar eller andra strukturer.

Personaluthyrning

03

Vi på vårt åkeri säkerställer att ni får rätt konsult från vår personaluthyrning, oavsett om ni söker en chaufför med specifika kompetenser eller andra typer av personal. Om ni behöver någon med en specifik utbildning kan vi erbjuda möjligheten att utbilda personalen.

070-317 33 01
Saxlyckevägen 14, 691 51 Karlskoga

C.Brunzell AB

Med hög kompetens inom åkeri, transport och schaktning hjälper vår personal dig att utföra bra jobb, så att du som kund blir nöjd!

VI ERBJUDER

Transport

Schaktning

Personaluthyrning